IMG_2650-3.jpg
 
 

Over ons

CIGO FE logo.jpg

CIGO Foto Evers is al ruim 30 jaar hét adres in Schoorl voor tabak - en gemakartikelen, Staatsloterij, Lotto, cartridges, pasfoto - en fotoservice. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment wens - en ansichtkaarten, souvenirs en gifts. Elektronisch roken/dampen? Laat u verrassen! U heeft keuze uit meer dan honderd smaken en nicotinesterktes!

U wordt geholpen door deskundig personeel. 

Untitled-1.jpg

   foto's afdrukken

Medio augustus 2017 hebben wij na 13 jaar trouwe dienst en ruim 1,4 miljoen foto's ons oude minilab vervangen voor een gloednieuwe digitale Noritsu D705 printer die scherper en kleurrijker print dan welk ander systeem op de markt. U kunt nog makkelijker foto's bestellen middels de eveneens nieuwe bestelcomputer van alle digitale media en ook alle smartphone's en tablets. Uiteraard is er altijd iemand om u hiermee te helpen en de foto's zijn direct klaar..

U wordt doorgelinkt naar onze eigen afdruksite (alleen windows)

whatsapp2.jpg

App uw foto's naar: 0622202210 en vemeld in uw eerste bericht de maat die u wilt (10x15 is standaard) en hoeveel keer de foto('s) moet worden afgedrukt. Wij streven ernaar om uw foto's de volgende dag klaar te hebben.

  There's An App For That!   Klopt! Bestel gemakkelijk foto's van uw smartphone door de App te installeren en de code  "EU SYRF"  in te voeren.  Zoek in de app- of playstore op:  "Smart Picture Creation" of  "Noritsu"  of gebruik een van de links hieronder en installeer de app op uw telefoon. Bij het eerste gebruik dient u de code  "EU SYRF"  in te voeren in het daarvoor bestemde vakje zodat de app gekoppeld wordt aan onze winkel en vervolgens voert u uw naw gegevens in. Hierna kunt u heel gemakkelijk foto's uit uw telefoon-galerij bestellen, vergroten, uitsnijden en bewerken. U krijgt een email wanneer de foto's klaar zijn en dat zal in bijna alle gevallen dezelfde dag zijn of als u ze 's avonds bestelt de volgende dag.

There's An App For That!

Klopt! Bestel gemakkelijk foto's van uw smartphone door de App te installeren en de code "EU SYRF" in te voeren.

Zoek in de app- of playstore op: "Smart Picture Creation"of "Noritsu" of gebruik een van de links hieronder en installeer de app op uw telefoon. Bij het eerste gebruik dient u de code "EU SYRF" in te voeren in het daarvoor bestemde vakje zodat de app gekoppeld wordt aan onze winkel en vervolgens voert u uw naw gegevens in. Hierna kunt u heel gemakkelijk foto's uit uw telefoon-galerij bestellen, vergroten, uitsnijden en bewerken. U krijgt een email wanneer de foto's klaar zijn en dat zal in bijna alle gevallen dezelfde dag zijn of als u ze 's avonds bestelt de volgende dag.

pasfoto's

Wij maken ze!

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een regiofunctie voor Bergen, Schoorl, Groet en Warmenhuizen en bent u ervan verzekerd dat u met een pasfoto de deur uitgaat die voldoet aan alle eisen. Wij maken pasfoto's voor paspoort, identiteitsbewijs en rijbewijs maar ook voor visum foto's voor elk land kunt u bij ons terecht. (ook 5x5cm voor Amerika, Saoedi-Arabië en India, 7x5cm voor Canada en 3.3x4.8cm voor China).

Loterijen

Wij verkopen alle spellen van de Nederlandse loterij, Klik op de betreffende loterij om naar de trekkingsuitslag/website te gaan.

Dampen/elektronisch roken

U vindt bij ons een ruim assortiment van elektronische sigaretten, vullingen en accessoires zoals coils, accu's en tanks. E-sigaretten (elektronische sigaretten) zijn een alternatief voor traditioneel roken. De e-sigaret bevat een liquid die wordt verdampt door middel van opwarming. De luquids zijn verkrijgbaar met- en zonder nicotine en in heel veel smaakvarianten. Hiernaast verkopen wij ook de navulcatridges van Zensations in diverse smaken en sterktes. Laat u informeren voor wat het beste bij u past, wij laten niemand de deur uitgaan zonder uitgebreide uitleg en laten precies zien hoe het apparaat in elkaar zit.

Vitrine2.jpg

Sigaren

U Vindt bij ons een uitgebreid assortiment sigaren van Balmoral, Justus van Maurik, Oud Kamper, Jacob van Meer, Drew Estate, J. Cortes en ons eigen merk Jan van Scorel. In onze humidor/klimaatkast hebben wij longfillers van o.a. Balmoral en Drew Estate uit landen als Dominicaanse Republiek, Nicaragua en Honduras.

Wij adviseren u graag over de juiste sigaar!

Aanbieding

info & contact

CIGO Foto Evers

Heereweg 9

1871 EB

Schoorl

tel: 072 509 1547

 

Openingstijden:

Maandag:      8.30-18.00

Dinsdag:        8.30-18.00

Woensdag:    8.30-18.00

Donderdag:    8.30-18.00

Vrijdag:           8.30-18.00

Zaterdag:        8.30-17.00

Zondag:          gesloten

 

Contact:

voornaam, achternaam *
voornaam, achternaam